donderdag 29 juli 2010

Axis introduceert HDTV kwaliteit videosurveillance kits

Axis  Benelux, leverancier van IP-beveiligingscamera's, introduceert een aantal gebundelde productaanbiedingen die inspelen op de specifieke behoefte van het MKB. De nieuwe Axis M-lijn kits voor digitale videobewaking, bestaan elk uit vier netwerkcamera's en worden geleverd met professionele controle- en opnamesoftware. De kits zijn eenvoudig uit te breiden vanuit het uitgebreide Axis-portfolio van meer dan 50 IP-camera's.
De AXIS M10, M11 en M32-kits voor digitale videobewaking zijn voorzien van AXIS Camera Station software voor controle en opname. Deze professionele software kan worden geïnstalleerd op iedere standaard PC en beschikt over automatische cameraherkenning en -configuratie, een flexibele live view instelling en een intuïtieve gebruikersinterface. De AXIS Camera Station is wereldwijd op meer dan 30.000 locaties in gebruik en is beschikbaar in het Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Russisch, Koreaans, Japans, Chinees, Zweeds en Deens.
"Met ons nieuwe, gebundelde M-Lijn aanbod, bieden we ondernemers een complete oplossing voor de volgende generatie digitale videobewaking. De nieuwe camera kits kunnen worden gecombineerd en op elkaar worden afgestemd en zijn ideaal voor kleinere winkels, kantooromgevingen en de onderwijssector. Ze leveren daarnaast HDTV beeldkwaliteit, waardoor een betere identificatie en controle op afstand mogelijk is," aldus Edwin Beerentemfel, Sales Manager van Axis Benelux BV.
Ondernemers kunnen kiezen uit zeven verschillende AXIS M-serie kits, zodat er altijd één is die optimaal aansluit op hun behoefte. De AXIS M32 Surveillance kits beschikken over discrete vaste domecamera's met bewegingdetectie. Daarnaast sporen deze camera’s manipulatiepogingen op, zoals het blokkeren van de camera of het spuiten van verf op de lens. De AXIS M1031-W kit bevat vier draadloze camera's die beweging in het donker kunnen detecteren.

Geen opmerkingen: