dinsdag 5 juli 2011

Marchon3D sluit deal met MasterImage 3D

Bioscoopgangers in Azië en Europa hoeven niet langer te wachten op de meest technologisch geavanceerde 3D-brillen op de markt om hun favoriete 3D-films te kijken. Marchon3D, een onderdeel van Marchon Eyewear, blijft haar internationale reikwijdte uitbreiden door het tekenen van een distributieovereenkomst met MasterImage 3D, een leidende provider van de volgende generatie 3D-oplossingen en -systemen, voor het leveren van premium 3D-brillen. Het partnerschap zal bestaan uit een pan-Europese en Aziatische introductie in bioscopen van displays en verkoopapparaten met de gepatenteerde EX3D-brillenlijn.
MasterImage 3D heeft in meer dan 60 landen over de wereld digitale 3D-bioscoopsystemen. Het biedt het publiek de helderste, scherpste 3D-ervaring en levert exposanten een onweerstaanbaar op eigenaarschap gebaseerd prijsmodel. Het MasterImage MI-2100 digitale 3D-bioscoopsysteem biedt hoogwaardige presentatie, brillen voor enkelvoudig of meervoudig gebruik, die eenvoudig mee te nemen zijn van de ene naar de andere zaal. De MasterImage MI-1000 brillenfilters zijn universeel en werken optimaal met MasterImage 3D-brillen voor extra grote schermen.
EX3D is Marchon3D's lijn van cirkelvormige gepolariseerde 3D-brillen die voor 20-60 euro verkocht worden aan bioscopen en verkoopkanalen.

Geen opmerkingen: