dinsdag 22 oktober 2013

Sony introduceert de α7 camera

Sony introduceert de nieuwe α7 digitale camera met alle voordelen van een 35mm full-frame beeldsensor en verwisselbare lenzen in een compacte body. Samen met de nieuwe α7R, biedt de α7 meer vrijheid aan fotografen en filmers door draagcomfort te combineren met alle voordelen van full-frame fotograferen en filmen, zoals uiterst lichtsterke opnames met minder ruis, een breder dynamisch bereik, een geringere scherptediepte die het mogelijk maakt om fraaie ’bokeh’ (scherpte-diepte)  effecten te creëren door de voorgrond te isoleren van de achtergrond. Ook is er compatibiliteit met een onlangs uitgebreid assortiment aan full-frame lenzen.
De α7 heeft een compact design en zijn body van magnesiumlegering is ontworpen om comfortabel in de hand te liggen. Bedieningsknoppen aan de voor- en achterkant, plus een bedieningswiel en een draaiknop voor belichtingscompensatie maken intuïtieve aanpassingen mogelijk terwijl je opnames kadert via de XGA OLED Tru-Finder met hoog contrast en hoge resolutie, of via het kantelbare 3.0-inch LCD-scherm.
Onder de semiprofessionele videofuncties bevinden zich onder andere de mogelijkheid om het geluidsniveau in te stellen tijdens opnemen en afspelen, en een zuivere HDMI output, zodat video's eenvoudig bekeken kunnen

Geen opmerkingen: