vrijdag 21 maart 2014

Gloednieuwe Nikon 1 V3

Nikon voegt de gloednieuwe Nikon 1 V3 toe aan hun assortiment Nikon 1-systeemcamera's. De Nikon 1 V3 is met zijn continu-opnamen van 20 beelden per seconde m├ęt autofocus ’s werelds snelste systeemcamera, zo stelt het Japanse bedrijf. Met zijn professionele, supersnelle prestaties en draagbare behuizing is deze camera altijd klaar om actie vast te leggen.
De Nikon 1 V3 is ontworpen voor serieuze fotografen die snelheid, kracht en betrouwbaarheid eisen. Zelfs bij continue autofocus biedt de Nikon 1 V3 zeer hoge continu-opnamesnelheden tot 20 beelden per seconde. Nikon's hybride AF-systeem heeft 171 autofocuspunten die razendsnel op de actie scherpstellen. De grote CMOS-sensor van 18,4 megapixels met ISO 160-12.800 zorgt voor prachtig gedetailleerde resultaten en de nieuwe EXPEED 4A-beeldprocessor verhoogt de algehele prestaties en geeft de camera een baanbrekende snelheid en groot dynamisch bereik.
Als eerste Nikon 1-camera heeft de Nikon 1 V3 een zeer gevoelig en kantelbaar aanraakscherm.
Samen met de Nikon 1 V3 worden een nieuw 1 NIKKOR-superteleobjectief en een uiterst compact kitobjectief met motorgestuurde zoom uitgebracht, die Nikon 1-fotografen in elke situatie een creatief voordeel geven.

Geen opmerkingen: