maandag 7 april 2014

Panasonic onthult een breder assortiment aan Europese 3D Blu-Ray Disc Home Cinema systemen

Panasonic kondigt drie nieuwe, slimme Full HD 3D Blu-Ray Disc Home Theatre systemen aan voor de Europese markt. De nieuwe SC-BTT465, SC-BTT405 en SC-BTT105 bieden een Full HD 3D Blu-Ray Disc-beeldkwaliteit, uitmuntend geluid en slimme netwerkfuncties, zo zegt de fabrikant.
Deze systemen bestaan uit 5.1 fysieke luidsprekers met krachtige bass-reflex subwoofers. De SC-BTT465 is uitgerust met grote voorluidsprekers, satellietluidsprekers voor surround sound en een subwoofer van het type bass-reflex, terwijl de SC-BTT405 gebruik maakt van satellietluidsprekers voor het geluid vooraan en voor surround, en een subwoofer van het type bass-reflex om een kamer met dynamische lage tonen te kunnen vullen. Verder wordt het assortiment vervolledigd door het 2.1-kanaals instapmodel, de SC-BTT105.
Alle drie de modellen zijn uitgerust met de FULL HD 3D-beeldweergavetechnologie van Panasonic zodat dynamische 3D-films worden weergeven die trouw blijven aan de oorspronkelijke versies, voorzien van een helder bioscoopgeluid waar men helemaal in kan opgaan.

Geen opmerkingen: