dinsdag 2 december 2014

Nieuwe beschermende case voor iPad Air 2 en iPad mini

Logitech breidt zijn lijn met tablet-accessoires uit met de Logitech AnyAngle, een beschermende case die de mogelijkheid biedt de ideale kijkhoek in te stellen voor de iPad Air 2 en alle modellen van de iPad mini.

De Logitech AnyAngle onderscheidt zich van andere cases doordat het beschikt over een houder met een geïntegreerd en verborgen scharnier. Hierdoor is de iPad in elke gewenste positie te plaatsen binnen een hoek van 50-graden. De iPad blijft stevig in de gewenste hoek staan, zonder te kantelen of schuiven. De houder vouwt zich volledig achter de iPad, waardoor het volledige scherm zichtbaar is. De magneten houden de iPad in de gewenste hoek, zelfs tijdens bewegingen. Hierdoor kan de iPad eenvoudig worden verplaatst, zonder dat de kijkhoek verandert.

De Logitech AnyAngle is voorzien van een rubberen frame dat de iPad beschermt tegen stoten of vallen. De verborgen magneten in de voorkant van de cover zorgen ervoor dat de case gesloten blijft en het scherm van de iPad wordt beschermd tegen krassen en barsten. De achterkant van de case is doorzichtig, waardoor de achterzijde van de iPad zichtbaar is en tegelijkertijd beschermd wordt tegen krassen.

De Logitech AnyAngle is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, zodat de case gematcht kan worden met de persoonlijke stijl van de gebruiker. Of hij of zij nu de voorkeur geeft aan een klassiek zwart exemplaar of een statement wil maken met een paarse of blauwgroene case.

De Logitech AnyAngle is naar verwachting in december beschikbaar voor een adviesprijs van 59,99 euro. Daarnaast is de Logitech Hinge vanaf nu ook compatible met de iPad Air 2. Kijk voor meer informatie op onze site of de blog.

Geen opmerkingen: