donderdag 25 februari 2016

Canon lanceert nieuwe EOS 80D

Canon introduceert vandaag de EOS 80D – een volledig uitgeruste DSLR die je 'alles biedt wat je nodig hebt'. Canon lanceert daarnaast ook een allround lens – de EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM – met nieuwe Nano USM-technologie, en een optionele Power Zoom Adapter PZ-E1 voor vloeiend in- en uitzoomen bij video’s en bediening op afstand via Wifi.

De camera heeft een native ISO-bereik van 100 – 16.000 en is ontworpen om onder wisselende lichtcondities te werken. Dit ISO-bereik is uitbreidbaar tot 25.600 en het AF-systeem zal ook blijven functioneren bij een lichtsterkte van minder dan maanlicht (-3EV). De 7.560 pixels tellende RGB+IR-meetsensor meet zowel zichtbaar licht als onzichtbaar infraroodlicht, zodat een nauwkeurige belichting wordt verkregen. De functie Flicker Detection garandeert een consistente belichting wanneer wordt gefotografeerd bij kunstlicht met variabele lichtintensiteit en een nieuwe White Priority-instelling helpt je om een overdaad aan warme kleurtinten te voorkomen.

De Intelligent Viewfinder toont 100 procent van het beeld plus de huidige instellingen – je kunt ook snel schakelen naar het 7,7 cm (3,0”) Variangle Clear View LCD II touchscreen – ideaal voor video’s, de Live View-modus of snelle toegang tot functies.

De EOS 80D is uitgerust met aansluitingen voor zowel een hoofdtelefoon als microfoon en biedt je tijdens opnamesessies volledige controle over de kwaliteit van het audiosignaal.

Geen opmerkingen: