donderdag 22 september 2016

LG breidt haar collectie Minibeams uit

LG breidt haar collectie Minibeams uit met de PH450U en de PH150G. Beide beamers zijn volledig draadloos te gebruiken. De ingebouwde batterij zorgt ervoor dat je urenlang video’s of games af kan spelen.

Via Wifi kun je gemakkelijk je smartphone, computer of andere apparaten op de beamer aansluiten. Stream een film via Netflix voor een filmavond met je gezin, gebruik de beamer om te gamen of bekijk de eredivisiewedstrijden met je vrienden. De beamers zijn voorzien van ingebouwde speakers, maar kunnen met Bluetooth ook aangesloten worden op een externe speaker of hifi-systeem.

De PH450U is een Ultra Short-Throw projector. In tegenstelling tot de meeste beamers, kan deze beamer op slechts 33 cm afstand tegen een muur of scherm worden geplaatst en op diezelfde muur het beeld afspelen. Geen gedoe met tafeltjes of plafondmontage en nooit meer last van mensen die door het beeld lopen en schaduwen in het beeld.

De PH450U heeft bovendien een extra uitzonderlijke eigenschap. Deze beamer kan ook op zijn kant gezet worden, zodat ieder plat, horizontaal oppervlakte kan worden gebruikt om op te projecteren. Maak van een bureau, tafel of zelfs de vloer een scherm. Dankzij de batterij, die 2,5 afspeeltijd belooft, kan een volledige film worden bekeken, zonder dat er een stopcontact aan te pas hoeft te komen.

 De PH450U kost 649 euro, de PH150G 349 euro.

Geen opmerkingen: