vrijdag 15 april 2011

Panasonic introduceert nieuwe SD Card Camcorder

Panasonic introduceert een nieuwe standard definition camcorder: de SDR-S70, die een SDXC, SDHC, of SD geheugenkaart gebruikt voor het vastleggen van media. De SDR-S70 is voorzien van een 70x optische zoomlens met een verbeterde optische 78x zoomfunctie die het effectieve gedeelte van de CCD gebruikt om de zoomkracht in de groothoekstand nog verder uit te breiden. Dit stelt de gebruiker in staat schitterende beelden te maken van weidse landschappen, en onderwerpen veraf naar zich toe te halen voor werkelijk dynamische close-ups. Aan de Advanced O.I.S. (optische beeldstabilisator), de door Panasonic ontwikkelde functie waarmee het trillen van de camerahand wordt gecorrigeerd, is een Active modus toegevoegd. Deze functie onderdrukt effectief het trillen van de camerahand dat gewoonlijk optreedt bij het inzoomen, en onderdrukt het schokkerige effect dat optreedt als de gebruiker lopend filmt. Het resultaat: heldere, scherpe beelden onder allerlei filmomstandigheden.
Bovendien is aan de populaire iA functie (Intelligent Auto) een AF/AE Tracking functie toegevoegd. Hiermee wordt het nog makkelijker om schitterende opnames te maken. De gebruiker ‘haakt’ gewoon met één druk op de AF/AE knop aan een onderwerp middenin het scherm aan. De volgfunctie zorgt er dan voor dat het onderwerp automatisch in focus blijft, zelfs als het beweegt of wegdraait. Hierdoor wordt het onderwerp altijd in de optimale AF/AE instellingen vastgelegd.
De wind-ruisonderdrukking, een doorontwikkeling van de eerder* geïntroduceerde wind-filterfunctie van Panasonic, herkent en onderdrukt automatisch alleen het geluid van wind, zodat de natuurlijke geluiden levensecht worden weergegeven.
Bovendien is een geavanceerde Zoom Mic functie toegevoegd voor gebruik bij een hoge zoomfactor. De Zoom Mic functie koppelt de werking van de microfoon aan die van de camera-instellingen. Zo zal de microfoon bijvoorbeeld ook inzoomen op een vogel die met de zoomlens wordt gefocust.
De toepassing van een SDXC, SDHC, of SD geheugenkaart als opslagmedium maakt de compacte SDR-S70 tot de ideale camera voor dagelijks gebruik. Dankzij de zeer grote bestendigheid tegen schokken en stoten is deze veelzijdige camcorder gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Videobeelden die zijn vastgelegd op een SDXC/SDHC/SD geheugenkaart worden ondersteund door de VIERA Image Viewer functie. De beelden kunnen dus gemakkelijk worden afgespeeld door de kaart in het kaartslot te steken van een Panasonic VIERA TV. Zo kunnen de beelden comfortabel op het grote scherm worden bekeken.

Geen opmerkingen: