dinsdag 14 december 2010

Ervaar beelden van hoge kwaliteit met de nieuwste projectoren voor grote ruimten

Epson introduceert de EB-G5600, EB-G5950, EB-G5650W, EB-G5450WU en EB-G5750WU – een serie projectoren met excellente beeldkwaliteit die gemakkelijk te installeren is. Ze zijn ontworpen voor plaatsing in auditoria of collegezalen, maar zijn ook zeer geschikt voor toepassingen in simulaties, musea, galerieën, bioscopen en medische omgevingen en dus ideaal voor grote ondernemingen, hoger onderwijs en overheidsinstellingen.
Met de 3LCD-technologie van Epson beschikken deze projectoren over een helderheid tot 5.200 lumen met een al net zo hoog lichtrendement voor wit en gekleurd licht (CLO). Presentaties profiteren van de levendige kleuren en hoge kwaliteit beelden, zelfs bij daglicht, waardoor de toehoorders gemakkelijk aantekeningen kunnen maken, terwijl een schermafmeting van 100 inch of meer met gemak wordt bereikt. De contrastverhouding wordt verhoogd door het duurzame C²Fine Inorganic LCD-scherm.
 Vincent van Rij, Product Manager voor projectoren bij Epson Europe, zegt hierover: “Deze serie is verkrijgbaar in verschillende resoluties, waaronder WXGA (1280 x 800) en WUXGA (1920 x 1200). Musea en galerieën, architectenbureaus en simulatieomgevingen zullen veel profijt hebben van de WUXGA met zijn beeldkwaliteit die Full HD overtreft. En de brede beeldverhouding van 16:10 zorgt ervoor dat A3-documenten, spreadsheets, gegevens en medische beelden gemakkelijk bekeken kunnen worden.”
 Een aantal modellen beschikt ook over 1080p/24fps-verwerking, perfect geschikt voor het weergeven van hoge kwaliteit film en vloeiender beelden.
 Presentaties worden beter met de EasyMP Network Projection-software van Epson. U kunt tot vier schermen tegelijk weergeven, informatie met elkaar vergelijken met een gedeeld scherm of tot 16 computers tegelijk aansluiten op één projector. En bij de meeste modellen, behalve de EB-G5600, is een snelle, draadloze verbinding van pc of Mac naar de projector beschikbaar die kan worden geïnstalleerd door slechts drie maal te klikken.
Plannen en installeren van het scherm en de plafondbevestiging is eenvoudig met de centraal geplaatste lens. En de plaatsingsopties worden nog uitgebreid door de verticaal en horizontaal te verschuiven lens. Alle modellen kunnen met of zonder standaardlens worden geleverd, maar u kunt ook nog kiezen uit vier extra optionele lenzen om de beeldkwaliteit aan te passen aan vrijwel elke omgeving. Een bajonetaansluiting en een brede 1,8x zoomverhouding op de standaardlens maken het positioneren van de projectoren simpel en eenvoudig.

Geen opmerkingen: