zaterdag 13 februari 2010

Eric Kuster Limited Edition LED-TV

Toonaangevend interieurontwerper Eric Kuster en Samsung Electronics hebben gisterem tijdens het ‘Luxury Life In 3D Samsung Press event’ in Loosdrecht de nieuwe Eric Kuster Limited Edition Samsung design LED-TV geïntroduceerd. Het design van de speciale LED-TV is geheel in de stijl van de huidige trends zoals in kaart gebracht door Kuster en Samsung.
De ‘Samsung Eric Kuster Limited Edition’ is speciaal door Eric Kuster en exclusief voor Samsung ontworpen. De LED-TV brengt een ongeëvenaarde televisiebeleving naar de huiskamer. Deze nieuwe witte LED- TV is na de lancering te bewonderen in de Flagship Store van Samsung Electronics in de PC Hooftstraat te Amsterdam.
Eric Kuster is een toonaangevend interieurontwerper en is verantwoordelijk voor het interieur van een groot aantal horeca outlets, winkels, privé residenties in binnen- en buitenland en nog veel meer projecten. Kuster richt zich op het hogere segment en is regelmatig te zien als designdeskundige in diverse Nederlandse TV programma’s. De signatuur van Eric Kuster is te omschrijven als dynamisch, sexy, luxe, stijlvol, strak, vernieuwend en glamorous.

Geen opmerkingen: