woensdag 15 januari 2014

Nieuwe Panasonic camcorders

Panasonic introduceert een nieuwe serie van vijf Full HD camcorders met een superieure beeldkwaliteit en krachtige functies. Met deze camcorders wordt opnemen nog leuker en ze kunnen ook worden gebruikt om kinderen of huisdieren in de gaten te houden.
De HC-W850 beschikt over een Twin Camera. Dit betekent dat beeld-in-beeld-video's mogelijk zijn, omdat er zich in de zijkant van het LCD-scherm een tweede draaibare camera bevindt. Met de functie Twin Camera kan men tegelijkertijd twee beelden vastleggen, zoals een close-up en een opname van de achtergrond in dezelfde richting, opnames van voren en opzij, of opnames van het onderwerp en de persoon die de opname maakt. Zo worden beelden nog creatiever en interessanter.
De W850, V750, V550, en V250 camcorders beschikken over de nieuwe Baby Monitor-functie. Hiermee kan men een slapende baby in een andere ruimte via een smartphone in de gaten houden terwijl men bijvoorbeeld bezig is in de keuken. Men kan zelfs via een smartphone tegen de baby praten of een bericht naar de smartphone laten versturen als wordt waargenomen dat de baby huilt.

Geen opmerkingen: