vrijdag 13 oktober 2023

Sony onthult INZONE Buds - draadloze game-oordopjes met de langste batterijlevensduur

Sony heeft INZONE Buds aangekondigd - nieuwe echt draadloze game-oordopjes boordevol met Sony's befaamde audiotechnologie die is ontworpen om je te helpen winnen.

Deze oordopjes worden vergezeld door de INZONE H5 draadloze headset, die een verbazingwekkende 28 uur ononderbroken gameplay biedt en zorgt voor comfort tijdens lange gamesessies. Beide producten zijn ontstaan uit een samenwerking met het gerenommeerde esportsteam Fnatic, dat in 2024 zijn 20-jarig bestaan viert en dit jaar achter elkaar internationale titels veroverde in de VALORANT Champions Tour.

Verder wordt de nieuwe zwarte versie van de veelgeprezen INZONE H9 draadloze noise cancelling headset gelanceerd.

Met 360 Spatial Sound op de INZONE Buds hoor je de richting en afstand van je tegenstander, zodat je de concurrentie altijd een stap voor bent. Sony heeft de INZONE Buds zo ontwikkeld dat ze een geluidsveld bieden dat helemaal op de gamer is afgestemd. Door niet alleen de vorm van het buitenoor te analyseren, maar ook de akoestische eigenschappen van de gehoorgang, bieden de INZONE Buds een nauwkeuriger ruimtelijk geluid. ​ ​

Met Sound Field Optimisation kun je een gepersonaliseerd hoorprofiel maken door foto's van je oren te maken met de 360 Spatial Sound Personaliser smartphone app. Vervolgens kun je genieten van jouw game met ongeëvenaarde ruimtelijk geluid en nauwkeurigheid.

INZONE Buds kunnen worden geoptimaliseerd voor iedere gehoorgang met Sound Tone Personalisation. De oordopjes spelen testgeluiden af van driverunits en gebruiken feedbackmicrofoons om te meten hoe het geluid je gehoorgang vult. Op basis van de akoestische analyse wordt het geluid vervolgens gepersonaliseerd met behulp van de INZONE Hub PC-applicatie, zodat je verzekerd bent van een echt eigen ruimtelijke luisterervaring.

Geen opmerkingen: