donderdag 2 mei 2024

Ziggo Sport maakt meer Europees voetbal dan ooit voor heel Nederland beschikbaar

Vanaf augustus heeft Ziggo Sport drie jaar lang de exclusieve uitzendrechten voor de UEFA Champions League, de UEFA Europa League en de UEFA Conference League. Daarmee komen de drie grote Europese clubcompetities voor het eerst onder één dak. De sportzender biedt Nederlandse voetballiefhebbers ruim 500 live voetbalwedstrijden per jaar. De voetbalwedstrijden van deelnemende Nederlandse clubs en de drie finales blijven voor álle voetballiefhebbers in heel Nederland gratis te zien.

Ziggo-klanten kunnen iedere speelavond op kanaal 14 van het standaardpakket een wedstrijd zien van een Nederlandse club of een andere topwedstrijd. Als er twee Nederlandse clubs tegelijk spelen, dan wordt ook kanaal 13 ingezet. Ook de drie finales zijn te zien op kanaal 14.

Voetballiefhebbers die geen enkele live wedstrijd willen missen, kijken via het extra zenderpakket Ziggo Sport Totaal, beschikbaar bij onder andere Ziggo, KPN, Odido, Canal Digitaal, Tele2 en Delta.

Voetballiefhebbers zonder Ziggo of Ziggo Sport Totaal krijgen met een Ziggo Sport Free account gratis toegang tot de voetbalwedstrijden van de deelnemende Nederlandse clubs en de finales. Thuis of onderweg kunnen ze kijken via de Ziggo GO app (op smart tv, tablet en smartphone) of online via ziggogo.tv (laptop/pc). Iedereen kan zich eenvoudig aanmelden om met één account toegang te krijgen met meerdere apparaten.

De Ziggo GO app is vanaf vandaag voor iedereen gratis beschikbaar in de App store (Apple) en Google Play (Android) en werkt op verschillende smart tv's, waaronder alle toestellen met Android TV 5.0 en hoger. De Ziggo GO app voor smart tv's van Samsung (Tizen 5.0 en hoger) en LG (webOS 5.0 en hoger) komt in de komende maanden beschikbaar, ruim voor de start van het nieuwe voetbalseizoen.

Daarnaast kunnen kijkers de Ziggo GO app installeren op externe mediaplayers, zoals Apple TV, Google TV en Amazon Fire TV stick. Ook werkt de app op verschillende nieuwe mediaboxen van andere providers die draaien op Android TV. Daarnaast is het mogelijk om de wedstrijden naar tv te streamen via Airplay en Chromecast.

Om op tijd te zijn voor de eerste wedstrijden in augustus kunnen kijkers aan nu alvast een gratis Ziggo Sport Free account aanmaken op ziggo.nl/uefa en vervolgens de Ziggo GO app te downloaden. Tot de wedstrijden in augustus beginnen kan iedereen tijdelijk programma's van Ziggo Sport zien via de app.

Geen opmerkingen: