maandag 22 juli 2024

Denon Home Amp - voor het allerbeste draadloze geluid uit bestaande systemen

Denon brengt Denon Home Amp op de markt. Met de Denon Home Amp, die naadloos in elke inrichting past, maak je van je bestaande tweekanaals systeem een modern HEOS systeem.

Met de Denon Home Amp voeg je elk paar luidsprekers gemakkelijk toe aan het draadloze multi-room HEOS ecosysteem. Daarnaast beschik je over 100W vermogen per kanaal aan hifi-geluid, getuned door de Denon Sound Master.

De Home Amp geeft meer vermogen en betere scheiding van het tv-geluid via een tweekanaals systeem. HDMI eARC maakt integratie met de meeste moderne tv's via één kabel mogelijk, zelfs als de tv over geïntegreerde streaming beschikt. En via de subwoofer-uitgang voeg je gemakkelijk een subwoofer toe voor extra bas. Door zijn compacte vorm past de Denon Home Amp vrijwel overal.

HEOS ondersteunt hi-res audio streamen in maximaal 64 zones en is daardoor geschikt voor vrijwel elke multiroomopstelling, ongeacht formaat. Door het kleine formaat wordt kostbare rekruimte optimaal benut. Er passen twee Denon Home Amps naast elkaar in een standaardrek. De Denon Home Amp werkt ook naadloos samen met andere HEOS-apparaten, waaronder AV-receivers van Denon en Marantz. Integratoren kunnen vertrouwen op professionele ondersteuning van Denon, met inbegrip van trainingen en een speciale hotline voor technische ondersteuning.

De Denon Home Amp is verkrijgbaar bij erkende Denon-dealers en online voor 799 euro.

Geen opmerkingen: