vrijdag 11 april 2008

Details HDTV abonnement UPC bekend


Kabelbedrijf UPC Nederland introduceert vier HDTV-abonnementsvormen. Klanten hebben vanaf deze week de keuze uit Starter HD en Royaal HD zonder en met Digital Video Recorder (DVR). Voor klanten die zich nu abonneren op HD met DVR start de uitlevering begin mei. Klanten die in het verleden een UPC Familie met HD-abonnement hebben afgesloten, kunnen hiervan gebruik blijven maken.
Met Starter HD ontvangen klanten onder meer ruim vijftig digitale zenders, waaronder enkele in HD, UPC On Demand en Programma Gemist van vandaag en gisteren. Starter HD met DVR biedt klanten de mogelijkheid tv-programma’s op te nemen en te pauzeren. HD-uitzendingen worden in HD opgenomen. De abonnementsprijs voor Starter HD bedraagt 13 euro per maand. De abonnementsprijs voor Starter HD met DVR is 18 euro per maand.
Royaal HD met DVR is het meest volledige HD-abonnement van de vier dat UPC aanbiedt. Voor 22 euro per maand heeft de klant onder meer toegang tot meer dan negentig digitale tv-zenders (waaronder enkele HD kanalen), uitgebreider UPC On Demand dan bij Starter HD en Programma Gemist tot 10 dagen terug. Net als met Starter HD met DVR kunnen programma’s worden opgenomen en gepauzeerd. Het Royaal HD-abonnement is ook verkrijgbaar zonder DVR en kost dan 18 euro per maand.
Om HDTV via UPC te kunnen ontvangen, hebben klanten een speciale HD digitale decoder nodig. Die wordt in bruikleen gegeven.

Geen opmerkingen: