woensdag 22 juni 2016

TV-programma's BVN wereldwijd nu ook via de app te zien

Goed nieuws voor Nederlandse vakantiegangers en expats met een tablet of smartphone: via een gratis app van televisiezender BVN kunnen zij nu wereldwijd iedere dag een selectie zien van sport-, nieuws- en amusementsprogramma's van de Nederlandse en Vlaamse publieke omroep.

BVN zendt al jaren wereldwijd via de satelliet 24 uur per dag een selectie uit van actuele televisieprogramma's van de Nederlandse en Vlaamse publieke omroep. Toch kreeg de zender steeds vaker het verzoek om ook online te kunnen kijken naar BVN.

Via de app kan iedereen 24 uur per dag de programma's van BVN volgen: wereldwijd, met uitzondering van Nederland en België. Het is daarmee de enige Nederlandstalige tv-zender die overal ter wereld gratis kan worden bekeken. Bij belangrijke gebeurtenissen en grote calamiteiten zendt BVN bovendien de live verslaggeving van de NOS of VRT gelijktijdig uit.

BVN biedt de kijker een dagelijkse selectie uit het actuele televisieaanbod van de NPO en de VRT: nieuws en actualiteiten, informatieve programma's, sport - onder andere NOS Studio France, de Tourjournaals en De Avondetappe - en Nederlandstalig drama voor jong en oud.

Geen opmerkingen: