dinsdag 5 december 2023

TV Oranje vanaf 5 december tijdelijk beschikbaar voor alle abonnees VodafoneZiggo

Net als vorig jaar gaat VodafoneZiggo muziekzender TV Oranje in december tijdelijk beschikbaar maken voor klanten met een TV Standard abonnement. TV Oranje is bij VodafoneZiggo te vinden op kanaal 609 en maakt normaal gesproken alleen deel uit van het pakket TV Zenders Plus. De doorgifte aan alle Ziggo-abonnees met TV Standard vindt plaats van dinsdag 5 december t/m maandag 8 januari. Gedurende die periode is TV Oranje met Ziggo GO ook te zien op smartphone, tablet of laptop.
 
TV Oranje kan in de decembermaand niet alleen bij VodafoneZiggo maar ook bij regionale distributeurs in Dokkum, Harderwijk, Texel en Veendam plus televisieaanbieders als TriNed, Stipte, DELTA en Solcon door alle abonnees worden bekeken en beluisterd.

Ter gelegenheid hiervan zet TV Oranje deze maand weer het nodige op touw. Los van de gebruikelijke programmering vol sinterklaas- en kerstclips van eigen bodem zijn er voor de trouwe TV Oranje Supporters weer diverse vrijkaartenacties. Dit alles in aanloop naar de TV Oranje Top 1000, de traditionele eindejaarslijst waarvoor op dit moment al bijna een miljoen stemmen zijn uitgebracht.

Geen opmerkingen: