maandag 25 maart 2024

Valeria krijgt toch vierde seizoen

Een opmerkelijke wending. Valeria kreeg afgelopen zomer het derde seizoen bij Netflix en dat was ook gelijk het laatste seizoen. Tenminste, dat werd toen aangekondigd. Want nu is er toch een vierde seizoen onderweg.

Maker María López Castaño was er afgelopen jaar zeker van en liet meermaals weten dat het voorbij is. Nu is dat veranderd. Via de Spaanse social accounts van Netflix is het volgende bericht naar buiten gebracht: 'We willen het voor ontbijt, voor avondeten én als toetje.' Valeria krijgt een vierde én laatste seizoen.

De serie Valeria is gebaseerd op de boeken van Elisabet Benavent. Een jonge schrijfster heeft een totaal writer’s block. Ze heeft eigenlijk niets meer over te schrijven sinds haar huwelijk met Adrian en de afstand die ze daardoor heeft gecreëerd tussen haar en haar vriendinnen. Tijd om het roer om te gooien. Valeria haalt de band weer aan met Lola, Carmen en Nerea. De vriendinnen maken alweer snel van alles mee, zoals liefde, vriendschap, jaloezie, ontrouw, twijfels, geheimen, zorgen, werk en dromen over een toekomst samen. De opnames van het vierde seizoen zijn nu onderweg.

Geen opmerkingen: