donderdag 14 februari 2019

Kamera Express neemt Verschoore Camera & Photo Service over

Foto- en videospecialist Kamera Express neemt vanaf 1 maart Verschoore Camera & Photo Service over. Met de nieuwe superstore in het Zeeuwse Goes staat de teller hiermee op achttien Kamera Express superstores in Nederland, drie in België en één in Duitsland.

In 2018 is het aantal fysieke winkels en de webshop van Kamera Express gegroeid door de overnamen van Foto Konijnenberg en het Rotterdamse FOKA. "Dat we nu ook de krachten bundelen met Verschoore, komt niet geheel onverwacht. We delen dezelfde passie: klanten in de fysieke winkels voorzien van persoonlijk advies, waarbij online en offline met elkaar verweven zijn", aldus Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express.

Verschoore Camera & Photo Service is ruim 100 jaar een begrip in Zuid-West Nederland met acht speciaalzaken verspreid over Zeeland en Noord-Brabant. De Verschoore-winkel in Goes gaat verder onder de naam Kamera Express en is te vinden aan de Klokstraat 7. Vijf van de acht winkels gaan vanaf maart verder onder de naam Sprintphoto, waarbij de focus ligt op fotoafdrukken en fotoaccessoires. Klanten van de filialen in Breda en Den Bosch kunnen terecht bij de al bestaande Kamera Express superstores in deze steden. Daar zullen ze bekende gezichten treffen: het personeel van Verschoore verhuist mee naar Kamera Express.

Geen opmerkingen: