dinsdag 13 augustus 2024

Google lanceert nieuwe Pixel Buds Pro 2

De nieuwe Pixel Buds Pro 2 oordorpjes van Google (vanaf 249 euro eind september) zijn ontworpen aan de hand van 45 miljoen gegevenspunten van oorscans en passen daardoor in vrijwel ieder oor. In combinatie met de nieuwe Tensor A1-chip heeft Google de afmetingen met 27 procent kunnen terugbrengen. Ook zijn ze lichter en zijn de prestaties en batterijduur verbeterd.  

De Tensor A1-chip is ontworpen voor geavanceerde audioverwerking en AI van Google. De chip past zich aan jou en je omgeving aan door audio 90 keer sneller dan de snelheid van het geluid te verwerken en onderdrukt 2 keer zoveel ruis,2 waardoor het gespreksgeluid helderder wordt.

De actieve ruisonderdrukking met Silent Seal 2.0 past zich tot 3 miljoen keer per seconde aan je omgeving en je oor aan en onderdrukt tot 2 keer zoveel ruis als hiervoor. Door het frequentiebereik uit te breiden, onderdrukt Silent Seal 2.0 ook een breder scala aan geluiden, zelfs van nog hogere frequentie.

De Pixel Buds Pro 2 hebben grote drivers van 11 mm die zorgen voor een krachtige bas, en een nieuwe high-frequency chamber voor een soepel klinkende treble. Verwerking met meerdere paden op de Tensor A1-chip voegt een extra signaalpad toe voor muziek. Hierdoor wordt de Silent Seal™-verwerkingsketen omzeild en gaat er ongewijzigd, puur geluid naar de speakerdrivers.

Geen opmerkingen: