donderdag 22 augustus 2024

SkyShowtime lanceert de officiële trailer voor het tweede seizoen van Tulsa King

Dwight ‘The General’ Manfredi keert terug naar SkyShowtime voor zijn strijd om Tulsa. In de officiële trailer van het tweede seizoen van Tulsa King, met Oscar-genomineerde Sylvester Stallone in de hoofdrol, neemt de strijd om Tulsa nieuwe hoogtes aan. De trailer wordt ondersteund met het nog niet uitgebrachte nummer ‘Get By’ van het aankomende tweede album van de Grammy-genomineerde countryster Jelly Roll, die tevens een cameo maakt in het nieuwe seizoen.

De serie is ontwikkeld door uitvoerend producenten Oscar-genomineerde Taylor Sheridan, Oscar-genomineerde schrijver Terence Winter en veelvuldig genomineerde regisseur Craig Zisk, en geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios.

In seizoen twee blijven Dwight (Stallone) en zijn team bouwen aan hun groeiende imperium in Tulsa. Maar zodra ze hun draai hebben gevonden, realiseren ze zich dat ze niet de enigen zijn die hun claim willen leggen op de stad. Met de Kansas City maffia dat een dreigend gevaar vormt en een zeer machtige lokale zakenman, staat Dwight voor een grote uitdaging om zijn familie en team veilig te houden terwijl hij al zijn zaken op orde probeert te houden. Maar ook in zijn oude woonplaats New York heeft Dwight nog enkele onafgemaakte zaken.

Geen opmerkingen: