woensdag 14 augustus 2024

Pixel 9 Pro heeft 'beste Pixel Camera ooit'

De zojuist aangekondigde Pixel 9 Pro heeft volgens Google de 'beste Pixel Camera ooit'. De drie lenzen leggen de kleinste details vast in een breed zoombereik met prestaties van 0,5x, 1x, 2x, 5x en 10x.15 zoom met hoge resolutie maakt het mogelijk nog verder in te zoomen en is nu voor het eerst ook beschikbaar voor video-opnamen.

De functie Nachtzichtvideo is verbeterd en met Videoboost kun je zelfs video's in 8K maken, een primeur voor de Pixel. De Pixel 9 Pro krijgt de hoogste resolutie tot nu toe op een Pixel Camera aan de voorzijde met een nieuwe cameralens van 42 MP.

De Pixel Camera heeft een 50MP-hoofdlens voor superieure beeld- en videokwaliteit. Zo maak je scherpe en dynamische foto's en video's, ongeacht de afstand of het beschikbare licht. En met de nieuwe 48MP-ultragroothoekcamera voor macrofocus maak je prachtige opnamen van de kleinste details. De camera aan de voorzijde heeft nu ook autofocus voor nog scherpere selfies.6

Met Nachtzicht maak je scherpe, levendige foto's, portretten en zelfs panorama's bij weinig licht, bijvoorbeeld van concerten of stadsbeelden. Met Astrofotografie fotografeer je zelfs de Melkweg. En Magische editor maakt complexe bewerkingen eenvoudig. Met een paar tikken laat je AI achtergronden bewerken, elementen verplaatsen en suggesties doen voor optimaal bijsnijden. De Pixel 9-camera maakt het ook heel makkelijk om een leuke groepsfoto te maken.

Eindelijk kun je nu op een foto staan die je zelf maakt. Dankzij Voeg mij toe, waarvan de previewversie op de Pixel 9 komt, ontbreekt niemand nog op een foto. Maak een foto met de groep en een met de fotograaf. De Pixel voegt beide foto's op 'magische wijze' samen.

En met de geavanceerde bewerkingsfuncties van de Pixel 9 kun je veel meer dan alleen foto's maken. Magische editor kan je foto automatisch anders inkaderen en suggesties doen voor optimaal bijsnijden.

De Pixel 9 en Pixel 9 Pro liggen op 22 augustus in de winkels, de kleine Pixel 9 Pro is verkrijgbaar vanaf 9 september. 



Geen opmerkingen: