vrijdag 30 augustus 2024

Sony voegt WF-C510 toe aan het assortiment van draadloze oordopjes

De nieuwe Sony WF-C510 heeft een kleiner en compacter ontwerp dan de vorige generaties en draait volledig om comfort. De WF-C510 is Sony's kleinste draadloze oortje ooit, speciaal ontworpen om ook mensen met kleine oren een stabielere pasvorm te bieden. ​

Bij het ontwerp van de WF-C510 is gebruik gemaakt van uitgebreide gegevens over oorvormen, verzameld sinds de introductie van 's werelds eerste in-ear in 1982. Sony heeft ook evaluaties van de gevoeligheid van verschillende soorten oren meegenomen om een ideale vorm te creëren die voor veel mensen comfortabel is. De oordopjes hebben ook een rond ontwerp en een matte afwerking voor extra comfort. Bovendien is er een vlakke en bredere knop toegevoegd voor eenvoudige bediening, zodat je zonder onderbrekingen naar je muziek kunt luisteren.

Bij kleinere oordopjes hoort een kleinere oplaadcase. De compacte oplaadcase heeft een dunner ontwerp vergeleken met het vorige model, waardoor het nog handiger is om mee te nemen in je zak of tas en je de oordopjes overal mee naartoe kunt nemen.

Met een batterij die tot 11 uur meegaat, kun je urenlang aaneengesloten luisteren. Een snelle oplaadbeurt van 5 minuten biedt tot 60 minuten luistertijd, zodat je de hele dag kunt genieten van je muziek.

Met keuze uit blauw, geel, zwart of wit kun je de kleur vinden die het beste bij je past. ​

De WF-C510 is vanaf vandaag verkrijgbaar in blauw, geel, zwart en wit en kost 59 euro.

Geen opmerkingen: