dinsdag 24 september 2024

HBO Original-serie Industry verlengt met een vierde seizoen

HBO heeft de veelgeprezen originele dramaserie INDUSTRY van Bad Wolf voor een vierde seizoen verlengd. De laatste aflevering van het achtdelige derde seizoen - van makers Mickey Down en Konrad Kay - zal op maandag 30 september op HBO Max in première gaan.

INDUSTRY volgt een groep jonge bankiers in de keiharde Londense financiële wereld die hun identiteit vormen in de hectische omgeving van de internationale bank Pierpoint & Co. vol immense werkdruk, seks en drugs.

Terwijl Pierpoint naar de toekomst kijkt en een grote gok waagt met ethisch beleggen, bevinden Yasmin (Marisa Abela), Robert (Harry Lawtey) en Eric (Ken Leung) zich midden in de opvallende beursgang van Lumi: een groen technologie-energiebedrijf onder leiding van Sir Henry Muck (Kit Harington). Het verhaal van Lumi reikt tot aan de top van de financiële wereld, de media en de overheid. Sinds ze Pierpoint heeft verlaten, wil Harper (Myha’la) graag terugkeren naar de verslavende sensatie van de financiële wereld en vindt ze een onverwachte partner in FutureDawns portefeuillemanager Petra Koenig (Sarah Goldberg).

Geen opmerkingen: