dinsdag 3 september 2024

Nieuwe releases bij Amazon Prime

In hun laatste Grand Tour-avontuur negeren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May de instructies van Mr. Wilman en gaan ze naar Zimbabwe in drie auto's die ze altijd al wilden bezitten, een Lancia Montecarlo, een Ford Capri 3-liter en een Triumph Stag, voor een verbluffende roadtrip door prachtige en soms uitdagende landschappen die leidt naar een emotionele ontknoping op een vreemd vertrouwd eiland. De serie is vanaf 13 september te bekijken bij Amazon Prime.

Andere hoogtepunten

GOOD LUCK GUYS: OVERLEVEN ZONDER FILTER S2
19 SEPTEMBER

Na het succesvolle eerste seizoen van dit realityprogramma neemt presentator Robbert Rodenburg de kijkers mee terug naar een tropisch oord waar nieuwe duo’s de strijd met elkaar én met zichzelf aan gaan. Ontdaan van alle luxe en rijkdom proberen twaalf influencers hun innerlijke survivor te vinden. Lukt het ze te leven, zonder alles wat ze thuis voor lief nemen zoals hun telefoon, internet en beautyproducten? Welke influencer is in staat om daadwerkelijk te overleven zonder filter?

COURTOIS: THE RETURN OF THE NUMBER 1
20 SEPTEMBER

In een nooit eerder vertoond portret en exclusieve behind-the-scenes access, Courtois: The Return of the Number 1 toont Thibaut Courtois' verbazingwekkende inspanningen om het beslissende deel van het seizoen te kunnen halen: de onzekerheid van het ondergaan van een operatie, de druk om terug te keren op het hoogste niveau, zijn dagelijks leven met Mishel, zijn kinderen, zijn familie en vrienden en zijn drukke agenda als zakenman. Een seizoen vol onverwachte wendingen en emotionele momenten die de hoogtepunten uit zijn carrière laten zien.

VERDER OP PRIME VIDEO DEZE MAAND
MASTERCHEF AU S15 - 1 SEPTEMBER
 
MASTERCHEF USA S13 - 1 SEPTEMBER
 
THE MARSH KING’S DAUGHTER - 6 SEPTEMBER
 
COMO CAZAR A UN MONSTRUO S1 - 6 SEPTEMBER
 
RED RIGHT HAND - 11 SEPTEMBER
 
HOUNDS OF WAR - 15 SEPTEMBER
 
PICTURE THIS - 15 SEPTEMBER
 
65 - 16 SEPTEMBER
 
LOVE ISLAND UK S11 - 16 SEPTEMBER
 
LOVE ISLAND USA S6 - 16 SEPTEMBER
 
LOVE ISLAND ALL STARS - 16 SEPTEMBER
 
THREE MUSKETEERS PART 2 - 22 SEPTEMBER
 
HOLLAND MICHIGAN - 26 SEPTEMBER
 
KILLER HEAT - 26 SEPTEMBER
 
CHICAGO PD S9 - 30 SEPTEMBER
 
CHICAGO MED S7 - 30 SEPTEMBER

TE KOOP OF TE HUUR VIA PRIME VIDEO

Geen opmerkingen: