donderdag 5 september 2024

Meer premium kun je niet krijgen: soundcore Space One Pro

Op IFA 2024 presenteert het audiomerk van Anker Innovations, soundcore, haar meest geavanceerde koptelefoon tot nu toe wat betreft geluid, ruisonderdrukking en premium gevoel: de soundcore Space One Pro (199 euro).

Het flexibele ontwerp van het zwarte of crèmekleurige model kan worden opgevouwen tot de helft van zijn formaat – waardoor je meer ruimte in je rugzak of tas hebt. De optionele reisetui (34,99 euro) geeft de Space One Pro niet alleen een goede bescherming, het is ook een echte blikvanger.

Voor optimaal muziekgenot is een goede binnenkant nodig. De 40 millimeter drivers gemaakt van polyetheretherketon (PEEK) en polyurethaan membraan zorgen voor een helder, gebalanceerd geluid. De HearID 2.0-technologie en de instelbare equalizer in de app geven gebruikers veel aanpassingsmogelijkheden. De Space One Pro demonstreert zijn duurzaamheidskwaliteiten in zijn batterijlevensduur: tot 40 uur met actieve ruisonderdrukking (ANC) en 60 uur met de ANC-functie uitgeschakeld. Als de koptelefoon bijna leeg is, dan zorgt de USB-C snellader voor een gebruiksduur van acht uur na slechts vijf minuten opladen voor de Space One Pro.

Geen opmerkingen: