donderdag 26 september 2024

Sony lanceert nieuwe 480Hz OLED-gamingmonitor

Sony breidt zijn INZONE-gamingserie uit met de INZONE M10S, een 27-inch OLED-gamingmonitor met een 480Hz verversingssnelheid, 0,03ms reactietijd en QHD-resolutie. De monitor is mede ontwikkeld met het toonaangevende esports-team Fnatic en is klaar voor toernooien dankzij een 24,5-inch speelmodus en nieuwe FPS Pro-modi.

Daarnaast introduceert Sony de INZONE M9 II, een geüpdatete 4K HDR-gamingmonitor met backlight-scanning voor verbeterde bewegingshelderheid.

De INZONE M10S biedt een 24,5-inch modus die games weergeeft op een 1:1 resolutie van 1332p, met een verversingssnelheid tot 480Hz. Spelers kunnen ook kiezen voor lagere resoluties, waaronder 1080p, ideaal voor esports. De weergave kan gecentreerd of onderaan worden uitgelijnd, met een zwarte rand die de focus verhoogt. Daarnaast zijn er twee nieuwe afbeeldingsmodi specifiek voor FPS-games, die zijn geoptimaliseerd om tegenstanders sneller te identificeren.

De monitor, mede ontworpen met Fnatic, heeft een compacte basis met een diameter van 159 mm en een dunne, platte voet van 4 mm, waardoor gamingcomfort wordt gewaarborgd en bureau-ruimte wordt gemaximaliseerd. De INZONE M10S biedt de mogelijkheid om het toetsenbord en een grote muismat naar eigen voorkeur rondom of onder het scherm te plaatsen.

De INZONE M10S biedt levendige kleuren en diepe zwarttinten, met een breed kleurbereik van DCI-P3 98,5 procent en soepele 10-bits gradaties. Dankzij de 1300 nits piekhelderheid, mogelijk gemaakt door Micro Lens Array+ technologie en DisplayHDR True Black 400, komt elke scène tot leven.

Sony introduceert tevens de INZONE M9 II. Met backlight-scanning voor betere bewegingshelderheid biedt de INZONE M9 II een meeslepende game-ervaring met een hoog contrast 4K-monitor die gebruikmaakt van de Full Array Local Dimming-technologie uit Sony's gerenommeerde BRAVIA Tv-serie.

De INZONE M10S gaming monitor is vanaf oktober verkrijgbaar voor 1349 euro. De INZONE M9 II gaming monitor is vanaf oktober verkrijgbaar voor 999 euro.

Geen opmerkingen: